onsdag 25 mars 2009

Fröken är sjukskriven

Fröken Kuriosa är tillfälligt sjukskriven, därav lite aktivitet på bloggen. Men jag kommer starkare tillbaka så småningom :o) Sköt om er så länge!

Kram E

måndag 16 mars 2009

Grattis-scrapping

Fröken har varit lite ute av spel en stund, kroppen gör ont och det tär på kreativiteten (och orken!). Men till "svärmors" födelsedag så scrappade jag ett kort i alla fall, som jag blev relativt nöjd med. Jag fick i alla fall använda min nya Fiskars cirkelpunch som jag köpte på Stämpel- och Scrapmässan i Göteborg! Tack till Caro som orkade följa med runt i virrvarret av papper, pennor, stämplar, glitter, pynt, band, saxar, punchar, dynor och framförallt: människor. Det var lite hysteriskt men jag köpte en del fina saker :o)

Här är resultatet:

svärmorkort1

svärmorkort2

svärmorkort5

svärmorkort3

svärmorkort4

Nu hoppas jag att kroppen snart blir bättre så jag orkar med lite mera pyssel. Har massa roligt på gång, men energin finns inte riktigt där. Men men, allt till sin tid :o)

Idag har fröken också varit hos hjärt-doktorn för den årliga undersökningen och som vanligt (ta i trä) så var allt bara fint :o) Så hjärtat är det inget fel på, däremot lämnar övriga kroppen en del att önska haha.

Nu ska jag lägga in några dikter på Frökens Kåserier - så kika in där också :o)

Kram på er!

fredag 13 mars 2009

U2

Wiiii, Märta, jag och Pussen ska på U2 konsert i sommar!!! Tack tack tack Märta för att du köade för att fixa biljetter till oss (trots att du redan kirrat biljett till dig själv). Det blir kung och en perfekt avslutning på semestern :o)

Kram E

tisdag 3 mars 2009

Frökens Kåserier

Jag har bloggat dikter på www.emmanilsson.nu i ett par års tid, men har nu öppnat en ny blogspot blogg för mina dikter istället. Detta för att det strulat mycket med publiceringarna hos min gamla host och för att jag med blogspot kan använda Live Writer som är mycket enklare :o)

Så, kära vänner, bokmärk min nya sida och besök den gärna:

http://frokenskaserier.blogspot.com

Tack för att ni tittar förbi, alla besök och kommentarer gör mig glad! :o)

 

Presentask

Jag scrappade två presentaskar till min kollega Martina häromdagen, för att ge henne lite metall charms som jag beställt. Hon är också scrapgalen så hon blev väldigt glad. Lite söta blev askarna allt :o)

gavebox

gavebox2

gavebox3

Mallen till askarna hade jag redan (köpt för längesen på nån affär hemma i Skellefteå) men jag har aldrig gjort något med dem. Men nu! De var både lätta och roliga att göra, jippi! :o)

 

söndag 1 mars 2009

Ljuvliga skålar

Vi var hos svärfar på middag häromdagen och se vad jag hittade i ett skåp... Ljuvliga små skålar, odugligt små om jag ska vara helt ärlig, men helt fantastiska! Det visade sig faktiskt att detta inte är skålar över huvud taget, men kuvert-askkoppar (!) för finare dukningar. Kan inte helt se för mig att använda de här som askkoppar, de är alltför söta för det. Jag hoppas svärfar kan tåla att separeras från dem en dag ;o)

skålar

skålar2

Vill haaa... ;o)

Helgscrapping

Å vilken härlig söndag :o) (förutom det faktum att det är just söndag och det betyder jobb-dag imorgon..brrr ;o) ) Idag har jag scrappat lite, samt äntligen gjort klart kortet till mormor:

mormorkort 

mormorkort2

Och så har jag gjort ett kort till Pussen också:

pussenkort

pussenkort2

Det börjar ta sig, även om jag ännu inte får det till som jag vill :o)

Digital Layout

Aaa, vilken härlig dag det blev, trots vattenläckan :o) Solen strålade från himlen, ett paket låg och väntade på posten, Pussen och jag gick en promenad med kaffe, shopping på stan, kaffe med Grete och ikväll en mysig hemmakväll med Pussen och hans son. Jag myyyser :o)

Vattenläckan gick bra (för vår del) - nu återstår bara att se om det blev vattenskada och eventuell renovering pga det. Såna gånger är jag glad att vi bara hyr vår lägenhet (det är väl ENDA gången jag är glad att vi bara hyr!). Men det får bli en senare fråga.

Jag har knåpat ihop en digital layout ikväll, det är så roligt och det finns så mycket spännande att lära!! :o)

faith-is-in-my-hands

Creds: Vinnie Pearce - Purple Phase; Shabby Princess - Urban Kiwi Papers; Vicky Stegall - Rock On. Foto mitt eget.

Jag har också scrappat ett kort (inte digitalt) till gamla mormor, bilder på det kommer snart :o)

Nu är klockan trötter så nu ska fröken gå och sova.

Sköt om er!

ps. Glömde nämna att jag bland shoppingen idag så återfinns en stooor burk med vit, krämig, härlig färg - så snart blir fler målarprojekt klara. Stay tuned :o)